Ayrancı Ziraat Odası

ZOBİS
Ayrancı Ziraat Odası > Haberler > KOP PROJEMİZ BAKLİYAT TEMİZLEME PAKETLEME, ARPA KIRMA MİNİ UN DEĞİRMENİ MAKİNE MONTAJI YAPILDI.

KOP PROJEMİZ OLAN BAKLİYAT TEMİZLEME, PAKETLEME,ARPA KIRMA VE MİNİ UN DEĞİRMENİ MAKİNE MONTAJLARI YAPILDI.
Ayrancı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile proje ortağı olduğumuz Ayrancı Ziraat Odamızda var olan eleme ilaçlama ünitesine ek olarak Bakliyat eleme, bakliyat ve hububatın paketlenmesi,Arpa kırma ünitesi ve mini un değirmenin yeni yapılması ve var olan eleme ve ilaçlama ünitelerinin revize edilmesi ile ilgili projemiz KOP tarafından kabul edilerek sözleşmeleri 06.11.2019 günü  imzalanmıştı. İlçe Tarım ve orman müdürlüğümüzce hazırlanan proje bedelinin %80 i hibe %20 si bizim tarafımızdan karşılanacak olup projemiz 360.000,00 TL dir. İhalesi tamamlanarak yapılmaya başlayan projemizin makine montajları tamamlanarak projemiz hizmet vermeye başlamıştır. Ziraat odamıza ve çiftçilerimize hayırlı olsun dileklerimle. Mehmet ELVAN  Ziraat Odası Başkanı