Ayrancı Ziraat Odası > Haberler > KARAMAN İL TARIM MÜDÜRÜ SAYIN YUSUF ŞAHİNBAŞ ZİRAAT ODAMIZI ZİYARET ETTİ.

KARAMAN İL TARIM MÜDÜRÜ SAYIN YUSUF ŞAHİNBAŞ ZİRAAT ODAMIZI ZİYARET ETTİ.

Karaman İl Tarım Müdürü olarak göreve başlayan  Sayın Yusuf ŞAHİNBAŞ Ayrancı İlçemizi Ziyaret etti. Ziyaretinde İlçe Tarım Müdürümüz Sayın Kamil KÜÇÜK  ile Birlikte Ziraat Odamızı Ziyaret eden Yusuf ŞAHİNBAŞ Ziraat Odamızın çalışmaları,Uygulanan KOP Projesi,Çiftçilerimizin üretim ve pazarlama aşamasındaki sorunları  hakkında Ziraat odası Başkanı Mehmet ELVAN'dan bilgi alarak çiftçilerimizin sorunlarının çözülmesi konusunda çalışmalar yapılacağını ve Ayrancı'da yapılan çalışmalardan memnuniyet duyduğunu dile getirerek  Kop tarafından yapılan,paketleme arpa kırma ve mini undeğirmeni tesislerini yerinde inceledi.Ziraat Odası Başkanı Mehmet ELVAN 'ı çalışmalarından dolayı kutladı.