Ayrancı Ziraat Odası > Haberler > Ayrancı Ziraat Odası Başkanlığı olarak hububut eleme işleminden sonra hububat ilaçlama işlemini de yapıyoruz.

Ayrancı Ziraat Odası Eleme tesisine ek olarak kurmuş olduğumuz ilaçlama ünitesini çiftçilerimizin hizmetine sunduk. Yeni ekim sezonunun gelmesi ile birlikte tohum tedarikini düşünen çiftçilerimize sertifikalı tohumun maliyetinin çok yüksek olması ve bulunamaması sıkıntısına alternatif olarak tesisimizde elenen ürünün ilaçlama ünitemizde ilaçlanması ile en iyi kalitede tohum elde etme ikanı sunduk.