Ayrancı Ziraat Odası > Haberler > 2018 YILI HASAR TESPİT ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI VE BORÇ ERTELEMESİ BAŞVURULARI BAŞLADI.

Ayrancı ve Köylerimizde yaptırmış olduğumuz hasar tespit çalışmaları sonucunda İlçe Hasar Tespit komisyodnu çalışmalarını tamamlayarak  2018 Yılı Üretim Sezonunda Çiftçi kayıt Sisteminde Elma, Kayısı, Kiraz ve Ceviz beyanı bulunan 22 Köy ve 4 mahalle çiftçileri ile Berendi Köyü ve Kavaközü Köyünde zarar gören mevkiilerdeki hububat beyanında bulunan çiftçilerin %30 ve üzerinde hasar gördüğü kayıt altına alınarak bu hasardan borç ertelemesi yapılabileceği ve Çiftçilerimizin  01. Ağustos 2018 günü mesai bitimine kadar Ayrancı İlçe Tarım Müdürlüğüne ve borçlu olduğu  Tarım Kredi Kooperatifi ve Ziraat Bankasına borçlarını tecil ettirmeleri için müracaatta bulunmaları gerekmektedir.