Ayrancı Ziraat Odası > Haberler > ZİRAAT ODASI ELEME İLAÇLAMA PAKETLEME TESİSİNİN AÇILIŞI VALİMİZ SAYIN MEHMET ALPASLAN IŞIK TARAFINDAN YAPILDI.

Ayrancı Ziraat Odamızın var olan Eleme Tesisine EK olarak KOP Projesi kapsamında yapılan Bakliyat eleme, Paketleme,Arpa kırma ,mini un değirmeni ünitelerinin yapılmasına müteakip başta Karaman Valimiz Sayın Mehmet ALPASLAN IŞIK, Ayrancı Kaymakamımız Sayın Evren ÇAKIR, Ayrancı Belediye Başkanımız Sayın Yüksel BÜYÜKKARCI, Karaman İl Tarım ve Orman Müdürümüz Sayın Yusuf ŞAHİNBAŞ, Ayrancı İlçe Tarım ve Orman Müdürümüz Sayın Kamil KÜÇÜK ,Ziraat Odası Başkanı Mehmet ELVAN ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin ve  misafirlerimizin  katılımı ile açılışı yapılarak çiftçilerimizin hizmetine sunuldu. Coronavirüs tedbirleri kapsamında yapılan açılış töreninde Sayın Valimiz Mehmet ALPASLAN IŞIK  tesis hakkında bilgi alarak çiftçilere hayırlı olması dileğinde bulundu.