Ayrancı Ziraat Odası

ZOBİS
Ayrancı Ziraat Odası > Haberler > KARAMAN SOSYAL GÜVENLİK KURUMU İL MÜDÜRÜMÜZ SAYIN SERDAR FINDIK ZİRAAT ODAMIZI ZİYARET ETTİ.

Karaman Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürümüz Sayın Serdar FINDIK Ziraat Odamızı Ziyaret etti. Ziyarette Ziraat Odası ile Sosyal Güvenlik il müdürlüğü çalışmaları çiftçilerimizin sosyal güvenlik sorunları ve konuşuldu.Kurumlar arasında çiftçi sosyal güvenliği açısından iletişimin iyi olduğu ve sorun olması halinde  her an görüşülebileceği değerlendirildi. Ziraat Odası Başkanımız Sayın Serdar FINDIK 'a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.