Ayrancı Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Ayrancı Ziraat Odası > Haberler > KARAMAN MERKEZ VE İLÇE ZİRAAT ODALARI BAŞKANLARI TÜRKİYE ZİRAAT ODALARI BİRLİĞİ GENEL BAŞKANI SAYIN Ş. ŞEMSİ BAYRAKTARI MAKAMINDA ZİYARET EDEREK BAŞKANLIĞININ HAYIRLI OLMASI TEMENNİSİNDE BULUNDULAR.

KARAMAN MERKEZ VE İLÇE ZİRAAT ODALARI BAŞKANLARI TÜRKİYE ZİRAAT ODALARI BİRLİĞİ GENEL BAŞKANI SAYIN Ş. ŞEMSİ BAYRAKTARI MAKAMINDA ZİYARET EDEREK BAŞKANLIĞININ HAYIRLI OLMASI TEMENNİSİNDE BULUNDULAR.

KARAMAN MERKEZ VE İLÇE ZİRAAT ODALARI BAŞKANLARI TÜRKİYE ZİRAAT ODALARI BİRLİĞİ GENEL BAŞKANI SAYIN Ş. ŞEMSİ BAYRAKTARI ZİYARET ETTİ
Karaman Merkez ve İlçe Ziraat Odaları Başkanları   TZOB Genel Başkanı Ş. Şemsi BAYRAKTAR 'a  hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Ziyarette ayrıca Karaman ve ilçelerinde tarım ve hayvancılık konularındaki sorunlar  ve çözüm yollarını görüşüldü. Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Sayın Ş. Şemsi BAYRAKTAR' Tarımın sorunlarını ziraat odası başkanlarından dinledi ve  Karaman ve ilçelerinde tarımla ilgili sorunları tespit ederek , çözümüne ilişkin yapılacak çalışmalar konusunda planlamalar  yapıldı.