Ayrancı Ziraat Odası

ZOBİS
Ayrancı Ziraat Odası > Haberler > AYRANCI'DAN AFRİN HAREKTİNA DESTEK VE ŞEHİTLERİMİZE YARDIM KAMPANYASI BAŞLATILDI.

Ayrancı İlçemizde Ayrancı Kaymakamımız Sayın Mustafa TÜRKCAN ve Belediye Başkanımız Sayın Yüksel BÜYÜKKARCI önderliğinde Ziraat Odası Başkanı Sayın Mehmet ELVAN Muhtarlarımız ve tüm Kurumlarımızın temsilcileri  ve daire amirleri ve vatandaşlarımızın katılımı ile Afrin harekatına destek ve Şehitlerimize yardım kampanyası konulu toplantı düzenlenmiştir. Toplantıda Vatanımız için tehdit oluşturan terör örgütlerine karşı yapılan Afrin harekatı desteklenmiş ve Mehmetciğimize başarı dilek ve temennileri dile getirilmiştir. Ayrıca  bu harekatta şehit olan Mehmetciğimizin emanet bıraktığı yakınlarına destek olmak için yardım kampanyası başlatılarak bütün ilçemiz dahilinde yardım toplanması kararı alınmıştır.

Ayrancı Ziraat Odası Başkanı Mehmet ELVAN bu toplantıda alınan kararlara katıldıklarını ve Ziraat Odası olarak bütün çiftçilerimizin bu kampanyaya katkı  sağlayacaklarını temenni ettiklerini belirtti. ALLAH Mehmetciğimize yardım etsin hepsi görevini yaparak sağ salim memleketlerine dönsün temennisinde bulundu.