Ayrancı Ziraat Odası > Haberler > AYRANCI ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞI YENİ HİZMET ARACI İHTİYACINI KARŞILADI

AYRANCI ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞI YENİ HİZMET ARACI İHTİYACINI KARŞILADI

AYRANCI ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞI HİZMET ARACI İHTİYACINI KARŞILADI
Ayrancı Ziraat Odası Başkanlığı olarak Ayrancı Belediye Başkanımız Sayın Yüksel BÜYÜKKARCI ile yaptığımız görüşmeler ve Belediye ile iyi diyaloğumuz sonucunda Ziraat Odası Başkanlığımızın bir hizmet aracına ihtiyacı olduğu ve Çiftçi ziyaretleri, cenaze, düğün merasimleri , sosyal amaçlı geziler ve resmi işlerimizde kullanılacak  makam aracımızın olmadığını, Ayrancı Belediyemizin bu konuda Ziraat Odamıza bir hizmet aracı hibe etmesini kendilerinden istedik. Ayrancı Belediye Başkanımız Sayın Yüksel BÜYÜKKARCI Ziraat Odamızın bu isteğine kayıtsız kalmayarak Ziraat Odamıza 2016 Model Toyota Coralla Sedan Marka bir binek otomobili Ziraat Odamıza Sembolik bir bedelle hibe etti. Böylece Ziraat Odamız hizmetlerinde bu aracı kullanarak çiftçilerimizle daha yakın bir diyalog kuracak ve her türlü resmi işlerinde bu makam aracından yararlanacaktır.Ziraat Odamız hibe yoluyla makam aracı açığını da karşılamış oldu. Araç teslimi sırasında Belediye Başkanımız Sayın Yüksel BÜYÜKKARCI  aracın Ziraat Odasına hayırlı olmasını ve iyi hizmetlerde kulanıllmasını diledi. Ziraat Odası Başkanı Mehmet ELVAN ' da Belediye Başkanı Yüksel BÜYÜKKARCI'ya teşekkür ederek Makam Aracının Ziraat Odasına hayırlı olması temennisinde bulundu.