Ayrancı Ziraat Odası > Haberler > AYRANCI ZİRAAT ODASI BAŞKANINDAN TÜRKİYE DAMIZLIK KOYUN KEÇİ MERKEZ BİRLİĞİNE ZİYARET

Ak Parti Karaman Millet Vekili Sayın Dr. Recep Şeker, Ak parti Karaman Millet Vekili Sayın Av. Selman OĞUZHAN ile birlikte Karaman Damızlık Koyun Keçi Birliği Başkanı Sayın Yücel YAMAN, Ayrancı Belediye Başkanı Sayın Yüksel BÜYÜKKARCI ve Ziraat Odası Başkanı Mehmet ELVAN Türkiye Damızlık Koyun Keçi  Merkez Birliği Genel Başkanı Nihat ÇELİK/i makamında ziyaret ettiler. Ziyarette  bölgemizde Küçükbaş hayvancılıkla ilgili görüşmelerde bulunuldu. Küçükbaş hayvancılıkla ilgili sorunlarımız görüşüldü.